Stacks Image 319

Systeemcameranieuws.nl

Het meeste cameranieuws gaat over systeemcamera's. Toch weten veel consumenten er nog niet zoveel van. Daarom volg ik op Systeemcameranieuws.nl de ontwikkelingen op de voet. Ik geef daar niet alleen nieuwtjes, maar ook koop- en gebruiksadvies. Superbelangrijk, want de verschillen tussen de camerasystemen zijn best groot. Je vindt hier ook kritische tests. Nu online!

Stacks Image 346

Teksten, webcontent, blogs, nieuwsbrieven

Ik schrijf voor diverse opdrachtgevers, waaronder grote retailorganisaties met landelijke dekking in Nederland en België.
Je kunt me inschakelen voor instructieve artikelen, tests, nieuwsbrieven, cursussen, workshops, boeken en marketing materiaal. Heb je al tekst, maar moet er aan geschaafd worden? Doe ik ook!

Stacks Image 322

Workshop - Snap je Camera

Veel workshops en cursussen zijn topzwaar. Ze zitten vol met ouderwetse fotobasics, terwijl camera's slim genoeg zijn je veel denkwerk uit handen te nemen. Met mijn workshop Snap je Camera leer je in drie uur meer plezier van je camera te hebben en betere foto's te maken. Ik ga binnenkort data plannen, maar je kunt me vast een mailtje sturen.

Stacks Image 349

Boeken

In de afgelopen jaren heb ik een stapeltje fotografieboeken geschreven. Mijn boek over Macrofotografie is uitverkocht, maar aan een gewijzigde heruitgave wordt hard gewerkt! Bovendien heb ik een nieuw boek over low budget macro in ontwikkeling genomen. Een instap in macro hoeft helemaal geen honderden euro's te kosten, ik laat je zien wat de beste aanpak is.

Stacks Image 352

Vertalingen

Als fotomerk kun je maar beter met teksten komen die ook fotografisch juist zijn. Manuals, webteksten, brochures, ik vertaal ze in lekker lopend Nederlands met de juiste fotografische termen. Ik ben bekend met het gebruik van vertaalsoftware. Stuur me wat tekst en ik maak snel een proefvertaling!